laurdag 27. januar 2007

FNU - vi møter verden med ett smil!

På LM 07 var det dei som uttrykte at Natur og Ungdom kanskje ofte virker som ein veldig negativ organisasjon som er kritisik til sånn ca.... Vel, ja alt.. Noko som i og for seg sjølv... Vel, komman, det er jo sant? Vi er jo det?



Derfor, for å vise at vi faktisk er sunn og glad ungdom som bare bryr seg litt EKSTRA om naturen, synes eg vi burde gjøre denne sangen til vår organisasjons sang!

2 kommentarer:

Mari sa...

Veit du ka det verste med ditta innlegget der var? at det var sant, vel nesten alt vertfall... Vi virker nok på mangen som en gjeng med opprørske ungdommer som ikke helt vet hva vi driver med, og som egentlig bare er medlemmer for å ha noe å ... vel, gjøre på og for å ha noe å være uenig i... Dette gjør meg sur/skikkeli sinna!!!

Senest i går måtte jeg sitte å forsvare miljøverning og til og med fair trade til familen min :/ Dette er rett og slett ikke bra!!! De, og mange andre, har fått det for seg at vi ikke egentlig mener noe med å være med i NU, og at vi ikke vet noen ting siden fi "faktisk bare er barn"... Noe som i og for seg er ganske rett, men likevel så er det viktig at noen faktisk engasjerer seg slik at ikke alle bare sitter hjemme, og kanskje en gang i blant tenker, OI kanskje jeg burde ha slått av lyset før jeg gikk ut av rommet mitt for to timer siden...

Mange har fått det for seg at vi bare vil gjøre tilværelsen litt mer sur for alle andre, og få de til å få skikkeli dårli samvittighet...

Jeg vet ikke men tror kanskje den sangen blir å dra det litt langt ;) må ikke bli for spesi;) mn jeg er helt ærlig i at det er på tide å vise oss som noen som er vilig til ikke bare "å gi andre dårlig samvittighet" og å "være en gjeng med rebeller", men som faktisk vil gjøre noe bra, både for miljøet og for lokalområdet :) (vertfall så vil jeg det, og håer dere andre støtter dette :P)

Så nå er det bare at vi viser oss fra den rette siden.. kollektivaksjonen kan jo være en SUPERFIN mulighet til dette :D

Alexander Hovland sa...

Hehe, mine foreldre har faktisk kun vært superkule på dette punktet. Ikke alltid enig, men støtter meg likevel ;)

Når det kommer til å slå av lyset, så har vel jeg vært den store synderen, men der har det skjedd forandringer!

Jeg er også blitt ganske aktiv i å forsøke å bytte mest mulig av matvarene til økologiske eller fairtrade merka matvarer. Det som er så kult, er at folka mine også er begynnt å velge økologiske matvarer når de er ute å handler. Det er nettop slik bevistgjøring som vil gi de store resultatene. Bevistgjøring av folket er nøkkelen, for det er folket som til slutt sitter med makta!

Ja, det er viktig at vi markedsfører oss selv som det vi er... ungdom som faktisk har håp om at, ja, det går ann å forandre verden der vi før har gitt blanke faen.